adam-ola2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 [Rzeczyca]Adam posiadam audi A4 1.9tdi 96r,mam auto od niedawna i jestem bardzo zadowolony.Mam nadzieje ze to forum pozwoli mi dowiedzieć sie duzo wiecej,bo posiadam mało wiadomosci co do tego typu samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 na forum ps. uzupełnij sobie profil..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icenter Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 :audi:witam wszystkich Władców pierścieni. Kłania sie Marcin w a4 b5 z piekielnym afn Mam nadzieję ze dowiem sie czegos nowego i komus pomogę w potrzebie moim skromnym doswiadczeniem. Waszą strone odnalazlem na google. Niech kle,kle kle bedzie z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek RĄCZKA Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam wszystkich jestem Marek . Mieszkam w Dębicy i posiadam Audi A4 B5 1.8 TURBO 150 KM z 1995. Audiczke kupiłem 3 miesiące temu i jestem z niej bardzo zadowolony oby służyła jak najdłużej . Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Siema , gratki bryczki , motorka i przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lanio13 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam . Od niedawna jestem posiadaczea A4 awant z 97r Z mechaniką jestem sobie w stwnie poradzić i doradzić innym . Alę sam mam parę pytan z innych dziedzin. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus68 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam!Chciałbym w 2008 usiąść za sterami audi Przeglądając forum widzę ,że dosyć póżno podejmuję decyzję o zakupie.Czyżbym był najstarszym forumowiczem!?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Serwus Maximus. No, jak jesteś rocznik 2004, to należysz do najmłodszych Forumowiczów, a nie najstarszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hejka.Jeżeli 68 oznacza rok Twojego urodzenia to raczej nie masz szans na miano najstarszego forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi