Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy na forum :hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witamy i zapraszamy na spoty :a4fan:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

Witam Proxa :hi:

Szkoda ze akurat nie mialem radia w aucie bo tez bysmy pogadali :th:

Opublikowano

Witamy w Klubie :hi:

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Audi A4. Od niedawna posiadam Audi A4 B5 2.6 v6. na razie testuję, sprawdzam i wyrabiam sobie opinie. Jak na razie wszystko bardzo dobrze poza spalaniem :). W mieście 21 litrów gazu??? Czy to nie za dużo??? Co robić, co sprawdzić, pomóżcie.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Witaj , wpadnij w niedzielę na spot do galerii kazimierz o 17 , parking na dachu :th:

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Grzegorz. W ostatnią sobotę stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4. Chociaż ma 11 lat to tak mi się podoba że normalnie... Mam nadzieję że trochę mi posłuży. Muszę w nim rochę pogrzebać i dlatego mam zamiar skorzystać z pomocy bardziej doświadczonych użytkowników tego forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, na forum już od dawna zaglądam :cool: przyszła pora na założenie konta... piewszy post.... gdyż we wrześniu zaczynam poszukiwania A4 B5 AFN :cool: teraz zostaje mi czytać, czytać ... i jeszcze raz czytać forum :) a jak tylko kupie ślicznotkę to pochwale się na forum i na spotach :D

pzdr :)

Opublikowano

witamy i zapraszamy do aktywnego udziału w życiu klubu :a4fan:

Opublikowano

witamy :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków samochodów Audi.

Mam na imię Jan i będzie mi zależało na korzystaniu z doswiadczenia ludzi, którzy A4 jeżdżą trochę dłużej. Od 3 tygodni jeżdżę A4 avant 1997, silnik 1,6. Poprzednie samochody to również audi: B3 i B4. Ten ostatni oddałem synowi, który też chyba będzie fanatykiem tej marki. Czy w Biskupcu i okolicach są bywalcy tego forum?

Proponuje przeczytac jeszcze raz regulamin bo zle nazwales temat poprawiam po raz ostatni :hi:

Opublikowano

Jestem nowym użytkownikiem tego forum , powiem szczerze że ździwilo mnie to że trzeba napisac watek a nie można odrazu odpowiedziec na jakis temat , jestem dopiero co upieczonym użytkownikiem audi a4 , wczesniej miałem vw ,-przesiadka- ale cały czas w jednym koncernie.

Zle nazwany temat ten poprawilem proponuje przeczytaj jeszcze raz regulamin forum

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Mariusz i mieszkam w Warszawie. Mam nadzieję zostać szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 TDI z 2003 roku. Jak zakup dojdzie do skutku, będę potrzebował Waszej pomocy w wielu dziedzinach. Nigdy nie miałem Audi, a znajomy - posiadacz A4 - powiedział mi, że jak wsiądę do A4 to już nigdy nie będę chciał jeżdzić inną marką aut. Za kilka dni przekonam się, czy miał rację.

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

A jak już kupisz to zapraszamy na spota :) :th:

Opublikowano

Witamy i zapraszamy na spoty lokalne :kox::hi:

Opublikowano

witaj w szeregach :hi:

Opublikowano

witaj na forum :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.