Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witamy :hi:

Opublikowano

Witaj na forum Bazyl :hi:

Opublikowano

Witaj na forum Kucuper :hi:

Opublikowano

Witaj na forum Johnnym :hi:

Opublikowano

Witaj na forum Szumic :hi:

Opublikowano

Witaj B-)

Opublikowano

Witaj kolego. Żary pozdrawiaja

Opublikowano

Witajcie! Na imię mi Krzysiek. Tydzień temu zakupiłem swoje pierwsze audi... a4 b5 1.8 benzyna + gaz w kombiku. Tym zakupem spełniłem swoje marzenie. Teraz postanowiłem do Was dołączyć. Interesuje się motoryzacją i sportem. Wcześniej przerabiałem takie auta jak Golf II, III, Mercedesa E klasa, BMW... Pozdrowionka!

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam

od niedawna jestem posiadaczem A4 B7 avant i myślę że będę tu częstym gościem.

pozdrawiam użytkowników 4 kólek

Opublikowano

[Rybnik] Witam.Mam taki problem z moim 2.5tdi jak odpuszcze pedał gazu i wcisnę ponownie silnik zaczyna sie przez chwile dławić,czy ktoś morze pomóc?

Opublikowano

I jeszcze raz witam

Opublikowano

Jak wyżej w temacie uszanowanko panowie i panie :hi: forum anonimowo czytam od dluższego czasu wkońcu postanowiłem dołączyć do was. Jestem posiadaczem a4 b5 niespełna od 2mscy po długich poszukiwaniach wybór padł na 1.8 20v 125km w kolorze czarnym w sedanie 99r. Autko jak najbardziej mam zamiar modzić póki co wszystko jest seryjne oprócz kiery od eski, wizja już jest czekamy na wiosne i hajs :banan: póki co folia do kierunków ala usa zamówiona :kox:

jeżeli chodzi o dalsze plany to zawiecha w dół, płaski kapeć, felunek 18 na ranciku i eskowe smaczki - zderzaki, grill, progi.

Pozdrawiam wszystkich!

Edytowane przez uszolek

Opublikowano

Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczów ;)

Trafiłem tutaj z polecenia kolegi, które jest szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 :D

W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić upragniony egzemplarz. Zanim się to jednak stanie muszę zdobyć więcej wiedzy o konkretnych modelach, rozwiązaniach, opcjonalnych akcesoriach. Mam nadzieję, że to forum mi w tym pomoże.

Pozdrawiam,
Artur W.

Edytowane przez ArturWisniewski

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Opublikowano

Witam

Jestem nowym na tym forum, tak że witam wszystkich. Może na początek się trochę przedstawię.

A więc jestem sobie młodym gościem (jeszcze student :) ), któremu z spośród wielu spodobało się właśnie Audi A4 i takie też zapragnąłem sobie kupić:) Mój budżet pozwalał mi jedynie na wersję b5 to też szukałem takiej po lifcie. Po długich poszukiwaniach udało się znaleźć fajną Audice AVANT z 1999 po lifcie z silnikiem 1.9 tdi 110km. Autko nabyłem dosyć nie dawno i ogólnie nie wygląda na zmęczone wiekiem. Aktualnie jestem w trakcie rejestracji, ale zdążyłem już wymienić olej i filtry. Oponki zimowe są już w drodze, natomiast jeszcze w najbliższej przyszłości chcę zmienić rozrząd i to będzie chyba na tyle:)

Moje wrażenia z użytkowania tego samochodu są bardzo pozytywne, fajnie mi się nim jeździ i jak na razie uważam, że jest dla mnie w sam raz:)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

:hi::hi::hi::hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.