Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie jestem nowy tydzień temu zakupilem audi a4 b6 kombi 1,8t z lpg prins napęd quatro super sprawa

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko ;]

Opublikowano

witamy ! ;d

Opublikowano

siemka ;]

Opublikowano

Czesc :hi:

Opublikowano

Hej!

Od 2 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 avant.

Wcześniej był civic VI, leon mk1, e46... Tylko lepsze jest wrogiem dobrego :D

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich :)

Zarejestrowałem się na forum ponieważ stałem się posiadaczem Audi A4 B5 1.8T, w zwiazku że mam troche z nia problemów często wchodzę na te forum. W zamian za pomoc mogę zaoferować w dobrej najniższej cenie najwyższej klasy serwery dedykowane oraz usługi programistyczne i administracyjne.

Opublikowano

witam wszystkich, jest w trakcie poszukiwań b5

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich i życzę jak najmniej problemów z autkami :)

Opublikowano

Witaj☺

Opublikowano

Puławy

Lubelskie

Witam wszystkich serdecznie.

Mam na imię Tomek.

Swoją przygodę z Audi zacząłem 6 lat temu kupując Audi 100 C4 2.3 Później zmieniłem ją na A6 C4 2.8 w automacie. Chwilowo jeździłem Passatem avf więc jak można się spodziewać szybko do głowy przyszła myśl zakupu A6 C5 1.9 130 koni. Kupiłem i niestety nawet nie zdążyłem zrobić zdjęć... Mam tylko jedno ale już po... Gdy tylną belka wraz z kołami oddaliła się od od auta o dobre 100m. I właśnie dzisiaj zebrałem się i po długich walkach z ubezpieczalnią (OC) wracam z kolejnym Audi tym razem A4 B7 1.8t BFB Sline . Na co dzień pracuje w dużej firmie. Gdy nie pracuje realizuje coraz to nowe projekty głównie Audi A4 B6. Automat->manual, 2.5tdi->1.9tdi w sumie to nawet było 2.0fsi>1.9tdi +quattro.Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy a ja będę w stanie jej udzielić to pomogę ile będę mógł. Garaż traktuje jako hobby, tylko takie dosyć profesionalne, z porządnymi narzędziami i obszerną diagnostyką komputerową. Nienawidze podróbek półśrodków i chińszczyzny. Z chińskich to mogę założyć nakrętki na wentyle?

Edytowane przez Kefiro

Opublikowano

Witam , Jako ze jestem już przed zakończeniem uprawnień kategorii B prosił bym was forumowiczów o małą pomoc ,

Mym marzeniem jest Audi A6 C5 z Silnikiem 2,8 benzyna , Ale tutaj mam mały problem i mam nadzieje ze mi pomożecie by moje marzenie o pierwszym Audi nie skończyła się mała skarbonką . :)

Potrzebuje informacji czy Quatro czy S-Line , czym się różni , na co uważać, jakie są koszty utrzymania . jaka skrzynia , spalanie , wyposażenie .. Co możecie mi powiedzieć o tym aucie, z góry dziękuje za każda informacje .

Opublikowano

zapraszamy do lektury forum, masz tutaj wystarczająco dużo info :)

Opublikowano

Po odebraniu prawka chcesz wsiąść od razu w 200 konnego potwora żeby to się źle nie skończyło dla Ciebie

Opublikowano

Zakładam że masz ok 18 lat skoro robisz prawko i musisz mieć spory portfel (może masz, nic mi do tego) ,ale jak zaczynasz z Audi i takim motorem to licz się ze sporymi kosztami eksploatacyjnymi , OC (pewnie zwyżka) też kupa hajsu. Jeśli na 4 łapy to zawieszenie razy 2, no i jak wyżej napisane już jest na 1 auto 200KM? Lepszym wyborem (moim zdaniem był by A3 na początek jakiś 1.8

Opublikowano

Witam klubowiczów! Właśnie przesiadłem się do a4 1.8t. Zapraszam do konwersacji

Opublikowano

Czesc :hi:

Opublikowano

Witam

Opublikowano

witam, lukasz z woj. lodzkiego, obecnie w posiadaniu troche pomodzonego Audi A3 1.8T ale niedługo zaczynam poszukiwania A4 B6/B7 :)

Edytowane przez chudy92

Opublikowano

Witaj☺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.