Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć :D

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witaj☺

Opublikowano

..stara poczciwa A-sztwórka'99,..

Opublikowano

Witaj☺

Opublikowano

Witam jestem młodą kobietą ''kierowca''od trzech lat mam prawo jazdy i auto. Najpierw nie działała klimatyzacja później spryskiwacz i wycieraczki,potem wysiadły światła mijania i kierunkowskazu a na koniec jakby tego było mało pisk w prawym przednim kole okropny smród palonej gumy zapaliły się kontrolki Abs,akumulator i hamulce i auto stanęło 300 m od domu trzeba było pchać ,pod domem sprawdziłam bezpieczniki wszystkie są nie przepalone nie dawno wymieniałam pasek rozrządu ,napinacz,filtry paliwa ,misę olejową ,wahacze ,przeguby ,akumulator ma dwa lata.Nie wiem co jeszcze- czy to elektryka poszła?Czy może klocki hamulcowe lub tarcza? nie wiem doradźcie coś.

Opublikowano

Siema :)

Opublikowano

Witam wszystkich ?

Opublikowano

Siema Panowie :- ))

Opublikowano

Cześć!

Nazywam sie Jurek, jestem z Będzina (woj. Śląskie) i miło mi Was poznać ;) Jeszcze nie posiadam swojej A4, ale intensywnie poszukuje ;) Obecnie przemieszczam się Królową Lawet (choć moja miała szczęście żadnej jak dotąd nie poznać :) ) i postanowiłem zmienić na coś ciut lepszego (choć, z pierwszych wrażeń - mniejszego ;D ).

Mam nadzieję że niedługo już będę pełnoprawnym użytkownikiem (czyt. posiadaczem autka :) )

Moją pasją jest elektronika i informatyka, moje obecne auto ma wsadzone bardzo dużo elektroniki "self made", która raczej tu na nikim nie zrobi wrażenia, bo w sumie większość A4 ma już w standardzie takie rzeczy jak nawigacja zintegrowana z deską rozdzielczą, odtwarzacz mp3 z pendrive, mój obecny projekt ma jeszcze możliwość odtwarzania muzyki ze spotify, nawigację z informacjami online (zaadaptowany Sygic) - wszystko to zintegrowane z fabrycznym radiem, oraz dodatkowym kontrolerem iDrive zaadaptowanym z BMW - ogółem nie rzuca się w oczy że nie wszystko jest fabryczne, bo moim priorytetem było aby wszystko się komponowało, wiec nie ma chamsko ciętych plastików itd ;) jestem pewien, że na ile mi pozwoli czas i dostępność dokumentacji, będę nadal kontynuował zabawy w nowym aucie ;)

Opublikowano

Cześć!

Nazywam się Łukasz, jestem z Olsztyna.

Na forum zarejestrowałem się ponieważ chcę kupić A4 B6. Forum służy mi do pogłębiania wiedzy na temat (mam nadzieję) mojego przyszłego wymarzonego auta. Interesuję się motoryzacją a szczególnie mechaniką.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Siema, powodzenia z autem :)

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam,mam na imię Daniel.

Jedyna marka samochodu jaką preferuję to jee Audi!

Wcześniej było A3 1.9 110 km a teraz A4 s-line 2007 1,9 116km czarny sedan:)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, ja szczesliwy posiadacz audi a4 b6 avant taki jak w podpisie.

Opublikowano

Siema :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

witaj! :hi:

Opublikowano

Cześć!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.