Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w klubie :)

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych użytkowników Audi :)

Jak na razie nie mam Audi ale czytam, przeglądam i zainteresowany jestem zakupem Audi A4 B7 w wersji kombi z silnikiem benzynowym 1.8 lub 2.0. Dlaczego benzynowym? Ponieważ na LPG jeżdżę od 1998r i uogólniając - jestem z jazdy na (pojedynczym :) ) gazie bardzo zadowolony. Czysta oszczędność a dodatkowych opłat niewiele z powodu gazu.

Od 2003r mam Fordy Mondeo (najpierw MK 2, teraz MK 3) z których byłem i jestem zadowolony.

Szkoda że Audi nie produkowało w A4 B7 tak dobrych i niezawodnych silników jak Ford - silnik 2.0 benzyna :(

Pierwszego mondziaka sprzedałem z przebiegiem 328tys km - silnik działał świetnie, i nic sie przy nim nie robiło pomimo jazdy na LPG od ok. 150tys km (tyle mniej więcej miał jak był montowany w nim gaz gdy go kupiłem).

Drugiego mondziaka mam nadal (MK 3)  - teraz ma 401tys km a LPG miał montowane przy ok. 140tys km przebiegu. W tym mondeuszu była wymieniana tylko skrzynia biegów i dwumasa, poza tym - całą pracę którą się wykonało i wykonuje przy silniku (oprócz wymiany płynów ustrojowych) to sprawdzanie/regulacja zaworów.

Gdyby A4 B7 miało taki silnik który jest dłuuugo bezawaryjny oraz rewelacyjnie współpracuje z gazem, nie zastanawiałbym się długo nad zakupem tego auta z takim silnikiem.

Ale jestem dobrej myśli, wierzę w to że kupię dobre A4 B7 z którego będę jeszcze bardziej zadowolony niż z moich mondziaków :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć forumowej braci!

W życiu codziennym buduję, przerabiam, kombinuję, projektuję, produkuję, naprawiam - prowadzę niewielki warsztat 4x4, który głównie służy mi a przy okazji auto znajomego się zawsze ogarnie :) W swoim życiu miałem Audi 2 sztuki A4: A4 B5 1.9TDI 1996 oraz A4 B7 2.0T 2006 4x4. Aktualnie bez Audi, niemniej jednak serducho z A4 B5 1.9TDI 90KM chcę zaszczepić w moim błotołazie jakim jest Kia Sportage :)

Zapewne więcej będę czytał bo treści na forum sporo, ale jak tylko nadarzy się okazja to i chętnie pomogę. 

Krzysiek z Darłowa

Opublikowano

Witam wszystkich.

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa_th.jpg

Opublikowano

Witamy w klubie. Zapraszamy do korzystania z forum.

Opublikowano

Witamy w klubie.

Opublikowano

Witamy.

Opublikowano

Witamy. Śmiało 1,8T, pod gaz się nadaje bdb.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

witamy.

Opublikowano

Witam,

na imię mam Dominik, mieszkam w Rzeszowie. Na chwilę obecną jeżdżę Renault Megane III 2009 1,9 dci, którą planuję właśnie wymienić na audi a4b7. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam :) Dzien dobry.

Jestem Dawid z woj. podkarpackiego - Brzozów.

Posiadam A4 B5 LY5K Lift Sedan '99 1.8 ARG LPG

Opublikowano

witam...
od niepełna tygodnia stałem się posiadaczem Audi A4 B6 z moim wymarzonym silnikiem 1.8 Turbo...
raczej silnik nie bedzie poddawany modyfikacjom, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Dodam tylko, że poprzednio jezdziłem Honda Accord VI i byłem użytkownikiem forum accorda.
Tamto forum było dla nieocenioną pomocą oraz skarbnicą wiedzy o Accordach. 
Mam nadzieję, że tu też będziecie pomocni, tak jak ja pomocni, tak jak ja pomagałem użytkownikom hond po paru latach posiadania..

dzieki i do zaobaczenia na drogach :)

Opublikowano

siema!

Powodzenia w zgłębianiu morza informacji :)

Opublikowano

Witaj :hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa_th.jpg

Opublikowano

Cześć , ahoj ;)  Jestem Marcin posiadam Audi A4  B5  1.8T  AEB  . Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów , niech moc będzie z WAMI :decayed:

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa_th.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.