Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jestem Kris z Warszawy witam wszystkich użytkowników i sympatyków marki AUDI i nie tylko na forum.Pozdrawiam i życzę miłego dnia

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej wszystkim :)

Opublikowano

Hejka ?

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imię Maciek 

Opublikowano

Witajcie, aktualnie jeżdżę jedną z większych konkurencji Audi, czyli BMW. Stylistyka BMW już mi się trochę znudziła, więc czas spróbować czegoś z pierścieniami na masce. W tym celu zarejestrowałem się na forum, bo wiem, że Audi a w szczególności A4 B8 jest popularne wśród krętaczy. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.

Edytowane przez Wasia78

Opublikowano

Witam,

Jestem drugim właścicielem Audi A4 b7 2.0 T Quattro z 2006r. Auto pochodzi z Polskiego salonu i pomimo małego przebiegu 114.000 km ślizga się sprzęgło. Objawy są takie, że na 5,6 biegu jak wcisne gaz do końca obroty gwałtownie rosną, spadają.  Słyszałem, że można spróbować przypalić sprzęgło i może pomóc, ale wole zapytać fachowców. Wymieniać całe sprzęgło, jest tam dwumasa ?

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.

Opublikowano

O problemie napisałeś nie w tym dziale, a dwumas oczywiście jest w aucie i występuje w benzynach od bardzo dawna :P Jeśli auto było użytkowane głównie w mieście i ktoś czasem lubił poupalać to nic dziwnego

Opublikowano

witamwszystkich

Opublikowano

Witamy :)

Opublikowano

Witam, piszę z okolić Wodzisławia Śląskiego. Posiadam A4 B8. Liczę na owocną współpracę z użytkownikami forum. Nie ukrywam, że już na wstępie będą prosił Was o pomoc, ale o tym w konkretnym dziale. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć mam na imię Bartek. Od października jestem posiadaczem Audi a4 b7 avant, 2.0 TDI o oznaczeniu silnika BLB. Już trochę czasu jestem na forum. Parę postów już mi pomogło, a to dopiero początek sezonu:)

Opublikowano

Nazywam się Karol i właśnie stałem się posiadaczem małysza w wersji Avant, quattro, 1.8 t, 163 km w serii ale auto przeszło tuning w firmie Oettinger w Szwajcarii i ma trochę modów wizualnych i mechanicznych...:D Pozdrawiam

Opublikowano

Witamy :hi:W takim razie poprosimy o jakieś fotki to zobaczymy jak te mody wyglądają.

Edytowane przez salamon

Opublikowano

original_PowitanieA4.gif

PS. Jest odpowiedni dział gdzie można zaprezentować swoje auto-> Moje audi

Opublikowano
58 minut temu, salamon napisał:

Witamy :hi:W takim razie poprosimy o jakieś fotki to zobaczymy jak te mody wyglądają.

up

42 minuty temu, chudineze napisał:

original_PowitanieA4.gif

PS. Jest odpowiedni dział gdzie można zaprezentować swoje auto-> Moje audi

up

;)

pozdro!

Opublikowano

Hej,

Mam na imię Marcin. Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem audi, jednak mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni- aktualnie poszukuję A4B6 Avant, PB lub PB+LPG.

Pozdrawiam Wszystkich!!! 

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. 

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów. Nazywam się Krzysiek, jestem z małopolski i po ponad 10 latach spędzonych z 80-tką przesiadam się na A4 :)

Opublikowano

A więc tak, mam na imię Sebastian i że tak powiem zaczynam przygodę z tym forum i marką audi. Moja przygoda z motoryzacją... miałem trzy fordy i zdecydowałem się na zakup czegoś normalnego czym jest wersja A4 b8. Mam to auto zaledwie pare tygodni a już wylądowało w serwisie... ubezpieczenie pokryło mi naprawę (wymiana silnika.. brał olej jak lekarz łapówki heh)..  pozdrawiam was wszystkich serdecznie ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.