muunv Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Siwy18182 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Siema jestem od niedawna posiadaczem audi a4b6 pb-lpg 2.0. Bardzo fajne forum dlatego postanowiłem do was dołączyć.
Add Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich milosnikow Audi:)
NightDriver180 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jako ze jestem tu nowy chcialbym sie z wami przywitac i powiedziec cos o sobie :). Mam na imie Michal i jestem z okolic Nowogardu woj. Zachodnipomorskie. Jestem w posiadaniu czarnego audi a4 b5 z 99r z silnikie 1.8T ANB z ktorego jestem zadowolony Mam nadzieje ze bede tutaj jak najczesciej zeby dzielic sie z wami moja wiedza jak i zaczerpnac pomocy od was Serdecznie pozdrawiam i Milego Wieczoru
Palski Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam i o Audi pytam:) Pozdrawiam wszystkich właścicieli Audi audi na dobra i na złe(nie ukrywam że trafiłem tu przypadkiem w tej gorszej chwili... )
pawelwasyl Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Właśnie niedawno nabyłem Audi A4 B6 1.8T 150 kunia i stwierdziłem, że warto dołączyć do grona na forum. Jestem totalnym świeżakiem w temacie audi więc czasami proszę o wyrozumiałość Pozdrawiam Ps. Pochodzę z Lubuskiego, okolice Świebodzina Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez pawelwasyl
kho Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4. Jest to moje trzecie Audi zaczynając od B3, B4 i obecnie A4. Pozdrawiam.
reikeb Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam kolejnego fana marki ! Wrzuć jakieś foto
reikeb Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam , pewnie że warto, zapraszam do czynnego udziału w życiu forum
reikeb Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Siema rób swój wątek z autem i jedziem z tematem
Rekomendowane odpowiedzi