aloevera96 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Hej. Jestem Weronika. jestem zielona w sprawach moto, ale chcę się poduczyć ... Nauczajcie, więc.
Krzysiek M. Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Siema wszystkim. Niedawno zakupiłem Audi A4 2002 rok 1.8 turbo BFB. Srebrne kombi z pakietem s-line. Świetne autko. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysiek M. Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Siemanko, robie trasy w twoje strony
BigMajk Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam drogich użytkowników-forumowiczów Kiedyś posiadacz bmw e36 Póżniej przyszedł czas na Audi a4 b6 Następnie Audi a6 b5 aż w końcu skończyło się na obecnym MB w203, choć w planach jest też powrót do A czwóreczki Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez BigMajk
Mariusz3357 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Cześć wszystkim Pozdrawiam wszystkich z radomskiego zagłębia motoryzacji
Yuurei Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Cześć Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 z 2012 roku. Jestem na etapie ogarniania co i jak i bardzo wiele przede mną do nauczenia. Liczę, że forum mi w tym pomoże Pozdrawiam
edraven Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 cześć Gratulacje zakupu, pochwal się autem w dziale Mój samochód.
sb4rt Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Cześć, dzień dobry! Miał być Saab lub Volvo, przed Audi długo się wzbraniałem. Skończyłem z A4 B8, w którym jestem zakochany. Spasowaliśmy się idealnie i czuję, że marki prędko nie zmienię. Cieszę się, że mogłem się w końcu tym z Wami podzielić, do usłyszenia!
marda16 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Volvo też brałem wcześniej pod uwagę ale po problemach szwagra w S80 z elektroniką i odległym trochę ode mnie Aso to mi przeszło
questore Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Cześć, 1 post, 1 audi po bmw i raczej nie ostatnie Troszkę tematów już przejrzałem, dużo się dowiedziałem więc wypada się przywitać. Więc witam klubowiczów i odrazu pytam o klubową wlepkę tudzież ramkę Pozdrawiam!
sb4rt Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 To często indywidualne przypadki myślę. Przed zakupem też nasłuchałem się o Audi w kontekście problemów np. z awaryjnością nowych modeli, niekompetencji ASO, itp. Zawsze coś się znajdzie na każdego
PRESIDENT Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zatem - miło i serdecznie już było - do wyboru Moja historia audi jest krótka jak ogonek u mopsa - miał być jakiś kasztanek na chwile po sprzedaniu BMW 3 taki do pracy - przypadkowo wyszło audi rs5 . Jakieś czasem spotkanie w wawie, w bardzo wąskim gronie -ale za to z ludźmi pierwsza klasa - ( Artur vel. ojciec red a5) POtem było .... ble ble ble ... długo nic - cytując pewną piosenkę - << aż nagle przyszedł maj .... >>> ktoś coś wspomniał gdzieś kiedyś o jakimś spotkaniu w łodzi, właściwie pod łodzią no i się zaczęło. Tam jakoś ni z gruszki ni pietruszki podszedł Maciuś król pierwszy przywitać się ( czarne a4 ) a chwile potem już było z górki, lecieliśmy z tymi znajomościami jak r8 po niemieckiej autobanie lub jak Paweł Kosmita ( jakiś szary dziwny kolor a4 ) z pod knajpy pełen gaz i ogień - tak powinno się jeździć ha ha ha i jego księżniczka czarno włosa zwana Lidią - zostałem zaproszony na spotkanie pod stadionem ... reasumując - kilka spotkań pod stadionem wspaniali ludzie sympatyczna atmosfera i genialne samochody każdy piękny na swój sposób - oczywiście szanuję każdy wybór auta i każdą grupę nawet alfe romeo ha ha ha i o to jestem ja i moje audi rs5 kolejne dziecko w drodze właśnie się robi - mam nadzieję że za jakieś dwa tygodnie dotrze audi s3 8v red witam jeszcze raz wszystkich i miło mi że tu jestem z wami pozdrawiam
ALIENS Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Hey, jestem pod wrażeniem klasy tekstu... co za barwa i polot Witaj RadosnySzaleńcze5, wygraną w wyborach 2020 masz jak w banku Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez ALIENS
Rekomendowane odpowiedzi