sabbracadabra Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Serdecznie pozdrowienia ze Słubic ode mnie i od B6 Quattro!
pitboss1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam Od 2 lat jestem posiadaczem Audi A4 B5 TDi 90 PS z roku 1999 model 2000 AVANT " Traktorek " bo tak go nazywam jest rewelacyjny pod względem spalania ok. 6/100 w mieście !! dla mnie to rewelacja - ostatni mój samochód przed traktorkiem ( Będziesz Moim Wielbicielem 525 ) potrzebowało od 14/100 do 19/100 Przy Traktorku kieszeń odpoczywa !! i TO JEST TO !! Pozdrawiam Wszystkich :)
iarec Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, wszystkich forumowiczów. Co prawda jestem właścicielem VW Passata B6, ale tutaj znalazłem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Pavlvs20 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam i pozdrawiam posiadaczy audi a4 w szczególności z silnikiem 3.0 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi