pieko Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Siemka.Od niedawna jestem posiadaczem zajefajnego srebrnego kombiaczka A4 z 98r.1.9TDI 110KM.Przesiadlem sie z zagazowanego i niezawodnego jak dla mnie golfa III.Szczerze mowiac nie ma porownania!!!!!Audi wymiata!!!!!!! :th:Szkoda tylko ze ceny ropki tak skacza do gory. Mam pare malych problemikow i mam nadzieje ze rozwiaze ich z pomoca forumowiczow . Pozdrawiam Łukasz
angela Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu oraz na spociki Warszawskie
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witamy na forum a4-klub.pl Serdecznie zapraszamy na spociki w Twojej okolicy :th: http://www.a4-klub.pl/smf/podlaskie-b87.0/
nie powiem kto Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam! Tomek z Krakowa. Aktualnie jeżdże Leonem TDI i uwielbiam ten samochodzik! :> Ale już mi się marzy większy braciszek B6. Oszywiście TDI. Cytując słowa pewnego miłego Pana , który mi ostatnio zaprezentował na parkingu swój egzemplarz: "Panie! jak Audi to tylko z szóstką pod maską, niby więcej spali... ale przy wyprzedzaniu to moment" Interesuję się tuningiem, ale nie jakimś wieśniackim doklejaniem neonów i brewek tylko odblokowywaniem ukrytych mocy i krzesaniem z samochodowych serc dziesiątków ukrytych KM i Nm Trafiłem na forum w celu pogłębienia wiedzy na temat czwóreczki :> czyli wg mnie jednego z najlepszych samochodów w historii niemieckiej motoryzacji
Gość rob Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 witamy i zapraszamy na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskieniedziela_1800_galeria_kazimierzparking_dach_info_1_post-t23938.0.html
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 z 2.5 za dużo nie wykrzesasz witamy
taktuś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 nie powiem kto powiedz ktoś ty witamy na forum
Cuber Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 WItaj na forum, zapraszamy na spoty do galerii kazimierz, wiecej info w spocikach krakowskich
Rekomendowane odpowiedzi