Ciechol Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Ciesze się, że mogę dołączyć do tak ekskluzywnego forum
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 20:00
szymondawca Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Jak w temacie - witam serdecznie wszystkich Klubowiczów.
P@weł Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 To co spedza mi ostatnio sen z powiek to silnik AKN. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
czarnykot Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zapewne jestem jedną z nielicznych przedstawicielek płci żeńskiej w tym zacnym klubie. Audi A4 mam od początku czerwca i teraz nikt mnie nie przekona do innej marki. Co ciekawe, kiedy daję komuś się przejechać (nie mam aż tak kompletnego świra na punkcie swojego samochodu, żeby nie dać czasem komuś poczuć, jak to jest prowadzić audi), zawsze wysiadając ta osoba mówi - jak ja teraz będę jeździć swoim xxx... Także niniejszym witam wszystkich.
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam do uczęszczania na spoty w Twoim regionie >KLIK<
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam do uczęszczania na spoty w Twoim regionie >KLIK<
Rekomendowane odpowiedzi