Bernstein25 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich Klubowiczów, mam nadzieje na nasze wspólne rady - zarówno te Wasze jak i na razie te skromne moje Pozdrawiam szczęśliwych pośadaczy A4-ek
sandt Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Cześć ,witam wszystkich ,jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 1.8 turbo quattro ,mam nadzieje że będę mógł pomóc a i przy okazji dowiedzieć się czegoś lub wymienić się informacjami
antonio Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 20:00
luk10 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich użytkowników! Nie posiadam jeszcze Audi, ale chciałbym. Na forum chciałbym znaleźć pomoc w wyborze właściwej dla mnie wersji. Pozdrawiam Wszystkich. Łukasz
jamper Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam wszystkich .Przymierzam się do zmiany autka na Audi i dla tego zarejestrowałem się .Posiadam Autko z grupy VW czyli GOLf ale zmiana na większe autko z grupy audi ze względów rodzinnych.Pozdrowionka dla wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi