chudineze Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 wpadaj na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BPW_kinga Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 - - Witam Wszystkich posidaczy, użytkowników i współużytkowników AUDI . Znalazłem się w tym klubie, gdyż od lipca zaczęła sie moja przygoda z Audi A4 i wbrew negatywnym opiniom o tej marce zdecydowałem sie na ten zakupjak również mam nadzieję spotkać tutaj wielu zadowolonych z posiadania użytkowników . WITAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum!!! Pozwólcie że od razu wyrzucę to z siebie - WRESZCZIE MAM AUDI!!!!!!!!!!! :> ...od dawna chciałem ale wiecie jak jest... Szczęśliwie nabyłem B6 w 1.8T z końca 2001r w srebrnym metaliku.. Dokładnego oznaczenia modelu jeszcze się nie doszukałem jako że auto nabyłem zaledwie wczoraj Przez ostatnie trzy lata poruszałem sie Nissanem Primerą Sport 2.0l 130km. Mieszkam w Anglii od sześciu lat... Tak, tak aż sześciu.. Ogólnie jestem z Warszawy i tam wracam :PP No to chyba tyle na początek.. Pozdrawiam. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekkk1985 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam wszystkich uzytkownikow Audi A4 oraz wszystkich Forumowiczow ... mam nadzieje ze teraz juz jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ale Kolego się rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi