leon_stalowawola Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a witam od wczoraj jestem szczęśliwym ( jak do tej pory) posiadaczem A4 quattro 1.8 turbo gaz 2004 rok
bezbledny Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Wpisałem podwójna miejscowość, bo mniej więcej połowę czasu spędzam w Szwagrowie (rodzinna miejscowość w świętokrzyskim) a druga połowę w Krakowie (studia, zajęcia dodatkowe, znajomi, itd.) Od roku jestem zadowolonym użytkownikiem A4 1.9 AFN 110 BHP sedan. Pozdrawiam wszystkich, którzy trafią na tego posta. Szerokości! Rafał
kossa89 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam wszystkich! Mam na imię Kamil. Mam 21 lat. Mieszkam w małej wsi w łódzkim jaką jest Chorzew. Jestem studentem III rok Turystyki i Rekreacji w Łodzi na Uniwersytecie Łódzkim. Pracuje jako kierowca autokaru turystycznego. Obecnie posiadam Opla Astrę z 1996 roku w silniku 1,6 8V 75KM w LPG. Wstąpiłem na Wasze forum dlatego, że myślę nad zmianą swego Opla właśnie na Audi A4 i chciałbym się dowiedzieć coś więcej n a tego autka i później po zakupieniu dołączyć do klubowiczy. Pozdrawiam Kamil(kossa89)
czyżyk1406838596 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jestem posiadaczem audi a4 1.8 125km
Rekomendowane odpowiedzi