tomek1974 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszyskich posiadaczy Audi [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
7maxx Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 od ok 2miesiecy jestem posiadaczem a4 b5 1.9tdi avant... od zawsze bylem fanem audi i wkoncu mam swoje:) witajcie
jackuzii Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witojcie [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
earthquake Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam, mam na imię Grzegorz , i jestem w fazie szukania a4 , jestem z województwa podlaskiego. Witam wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
dj_bobo Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich Klubowiczów A4-Klub. Mam na imię Łukasz. Parę dni temu nabyłem drogą kupna Audika A4 B7 2,0 benzyna i mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat aut spod znaku 4 kółek :-) Pozdrawiam! [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi