kiler3000arek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jestem nowy, chciałbym być użytkownikiem aby dowiadywać się o rożnych informacjach na temat audi a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Na razie jestes nowicjuszem.. Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_111 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 WITAM WSZYSTKICH. Jeszcze nie posiadam Audi ale juz jestem w trakcie poszukiwań . Dlatego tez zalogowałem sie naforum zeby poczytac na co zwracac uwage przy kupnie Audi , i zgłebic wiedze techniczna POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajak Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mam na imię Andrzej, posiadam Audi A4 B5, 1,9 TDI, 115 PSI, silnik AJM Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzowicz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Pozrawiam serdecznie wszystkich członków Klubu. Mam nadzieję że w niedługim czasie bedę w stanie aktywnie i z pożytkiem przysłuzyć się dla naszej społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wiatmy i zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadźko Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam wszystkich miłośników czterech kółek Od roku jestem prawie stałym czytelnikiem forum i mam nadzieję brać bardziej czynny udział w zgłębianiu tajemnic "wehikułu czasu"(bo chyba zaczyna coraz bardziej tego wymagać). Pozdrawiam wszystkich wielbicieli NIUNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawcol Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam Was wszystkich Mam na imie Tomek, jestem uzytkownikiem VW Passat z motorkiem BDG (czyli w zasadzie to samo, co w A4 montuja) Postanowilem zalogowac sie na Waszym forum, aby moc dowiedziec sie wiecej na temat tej jednostki napedowej (w koncu wiecej Audi niz VW smiga z tym silnikiem), jak rowniez moc pomagac niektrym userom (o ile bede w stanie)... Na razie to byloby chyba wszystko-mam nadzieje, ze bede czestym uzytkownikiem tego forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi