kubakuba Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam Wszystkich szczęśliwych posiadaczy podwójnych czterech kółek
ykk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witamy i zapraszamy: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.3345.html
martinez320 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Wczoraj zakupiłem, długo oczekiwaną i wyszukiwaną A4 Avant 1,8T z Sequent24 Pozwolę sobie troszkę popytać szanownych kolegów, jeśli będzie potrzeba i mam nadzieje nie będzie zbyt dużo okazji Pozdrawiam, Martinez320 (nick się wziął od BMKi i tak został )
Patryk Sikora Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam wszystkicch z klubu audi mam na imie patryk i mieszkam pod wroclawiem . ostatnio stalem sie posiadaczem a 4 . odrazu chcialem sie dowiedziec jak najwiecej o tym aucie i znalazlem wlasnie te strone. pozdrawiam .
kocim Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam wszstkich fanatykow Audi A4, Zamierzam kupic A4-czke w Awancie- 2003-04 rok i chcialbym sie dowiedziec najlepiej wszystkiego o tym slicznym autku. Planuje tym autkiem jezdzic przewaznie w dluzsze trasy nie wiem na jaki motor diesla wybrac. Chodzi mi glownie o to zeby byl szybki (200km/h) i w miare oszczedny
Rekomendowane odpowiedzi