Mefistoksk Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam Mam Na Imie Sławek, jestem z Krakowa i dokładnie od dnia 30.12.2010 jestem (mam nadzieje) szczęśliwym posiadaczem Audi Pojazd Jaki Zakupiłem to Audi A4 Avant 2.5 TDi Quattro z 1998r . Liczę Że Będzie Sie Dobrze Spisywał Moje wcześniejsze autko to Mercedes Benz W210 e240 2.4v6 + LPG również kombi z 1998r. Jeśli macie jakieś dla mnie pierwsze rady apropo zakupionego auta na co uważać itp to chętnie przyjmę Pozdrawiam i do zobaczenia w postach Naczytałem się trochę właśnie u was na forum o moim silniku ... czy aż tak tragicznie trafiłem czy jak będę o niego dbał to trochę pojeżdżę ?? Pozatym może głupie pytanie ale jak sie daje żeby odpisać na na wątek bo nie mogę znaleźć
pako7 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 witam na forum wszystkich obecnie jestem użytkownikiem innej Marki ale przymierzam się do tego modelu i chciałbym poznać wszystkie jego zalety i wady.
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witaj na forum zapraszamy do http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.0 są odpowiednie działy w których znajdziesz odpowiedz na tematy jak sie odpisuje na dole w pasku po lewej stronie masz SZYBKA ODPOWIEDZ. zapewne masz zamknięty pasek
szopenek17 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam wszystkich klubowiczów Pozdrawiam szopenek17
Rekomendowane odpowiedzi