Jacek1976 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 witam i pozdrawiam wszystkich fanów audi a w szczegolnosci tych z świdnicy.
Dominez Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam klubowiczów wstępuje w wasze szergi z piekna A4 B7 z na Gdańskich blachach pozdrawiam wszytkich i do zobaczenia na ulicach
antonio Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 zapraszam na spoty trójmiejskie i do aktywnego uczesticzenia w życiu forum
arekz Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym użytkownikiem, mieszkam w Rabce Zdroju, pracuje w Nowym Targu ,jestem terapetą i mam najważniejszą wiadomość w sobotę stałem się właścicielem Audi A4 Avant 2003, 1,9 TDI, 130 KM, wersja podstawowa,kolor srebrny metalik. Witam wszystkich mam 52 lata. Arek
novwy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, mam na imię Krzysztof niedawno zostałem szczęśliwym :> posiadaczem AUDI A4 Avant b5 rocznik 1998 kolor 'Paradise green', silnik AFN, samochód otrzymał nowy rozrząd oraz wymianę oleju, płynu chłodzącego i kompletu filtrów, wymieniłem również komplet świec żarowych. Mam nadzieje że moje Audi będzie mi długo służyło Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów.
Rekomendowane odpowiedzi