Peres89 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Siemanko, zwę się Przemek,jednak używam imienia raczej urzędowo,wiec raczej preferuje ksywe - peres.Część osób może mnie kojarzyć z LKA Po rozbiciu jednej A4 przyszedł czas na zmiany,jakie autko jest teraz każdy widzi.Jakieś fotki itp wrzucę później do odpowiedniego działu,bo ta audiczka ma pare ciekawych pierdułek nie spotykanych we wszystkich b5 Jak na ten temat przystało mówię Wam wszystkim Dzieeeeeeń-doooooooo-bryyyy
PABLO Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witamy na forum A więc czekamy na prezentację audiki
angelosz Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Hej. Jestem Andrzej. Od zawsze moim ulubionym samochodem jest Audi (oprócz starego maluszka :>). Pierwsze jeździłem Audi A4/B5 z 95' - przywieziona z Niemiec. Samochód sprawował się świetnie i przez prawie 4 lata nie miałem z nią żadnych problemów. Teraz przerzuciłem się na Audi A4 Avant - nie jest już taka jak jej poprzedniczka, ale jeździ się bardzo dobrze.
kowal871 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Karol. przemieszczam się audi a4 b5 1.6 ADP sedan, manual. 1995r. Warszawa. Miło mi wszystkich poznać.
Rekomendowane odpowiedzi