czesio82 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, jestem z Częstochowy i w tym tygodniu mam zamiar zakupić A4 1.9 TDI 90KM. Jeśli chodzi o forum od razu mam pewne ale. Zastanawiające jest dlaczego jest taki rygorystyczny system jeśli chodzi o rejestrację i wymogi dotyczące hasła, skoro nawet nie idzie to kanałem szyfrowanym. Każecie mi wymyślać jakieś mocne hasło, które znacznie odbiega od norm przyjętych na innych serwisach (jest silniejsze). Wasze wymogi dotyczące hasła są jak najbardziej słuszne, bo hasło będzie bezpieczniejsze. Tylko że zda się to "psu na budę", bo nic nie jest szyfrowane i podsłuchanie takiego hasła przez dzieciaka ze snifferem jest banalnie łatwe. Jest to bezmyślna niekonsekwencja. Pozdrawiam adminów
zombie88 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich Planuje zakup A4. Lecz na poczatek chcialbym poczytac wiecej na jej temat i dowiedziec sie gdzie najlepiej szukac pozdrawiam
hrynior Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Witami pozdrawiam wszystkich na tym forum !
Rekomendowane odpowiedzi