Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drokicki Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 nie wiem co napisać więc pisze cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C. Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Mam nadzieję niebawem zostać posiadaczem Audi a4 1,8 t. Dlatego postanowiłem skorzystać z wiedzy uzytkowników tego samochodu na tym forum. Póki co poruszam się Seatem Toledo 1L 1,8 ADZ, rok 1997. Aktywnie uczestniczę w życiu klubu toledo [www.toledoclub.eu]. Mam nadzieję, że i tutaj będzie równie przyjemnie. Pozdrawiam - Czarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrew Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, mam na imię Andrzej, na forum zarejestrowałem się ponieważ w niedługim czasie planuję kupić Audi A4 B5 (najprawdopodobniej 1,9 TDI AFN) i to miejsce wydaje mi się najlepszym źródłem informacji o tym samochodzie. Od prawie pięciu lat jeżdżę Oplem Astrą F 1.6 z 1993 roku i najwyższy czas na zmianę samochodu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorfindel103 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Hej, Nie posiadam jescze A4 ale właśnie intensywnie szukam, mam nadzieje że dowiem się dużo ciekawych rzeczy na temat. Konkretnie szukam A4 B6, sedan, diesel. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bregas Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi