12pawel12 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Cześć. Jestem Paweł. Obecnie jestem na etapie sprzedaży swego auta i jeżeli mi się to powiedzie będę szukał audi a4 b6. Silniki które biorę pod uwagę to 1.8T i 3.0 V6, rzecz jasna muszą współpracować z quattro. Pozdrawiam
Gość Rayban Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich Zarejestrowałem się na tym forum ze względu na zakup Audi a4 b7. Mam nadzieję, że znajdę tu ważne dla mnie informacje i odpowiedzi na nurtujące pytania
Alik_1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ w najbliższym czasie chciałbym stać się szczęśliwym posiadaczem A4 B6, miejmy nadzieję że znajdę tu wiele ciekawych informacji w tym temacie. Pozdrawiam.
lukas7pn Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich. Jestem Łukasz, mieszkam w Piasecznie k. Wawy. Przymierzam sie do sedana A4 B7 lub B8. Jaki dokładnie to wyjdzie pewnie po lekturze forum
Rekomendowane odpowiedzi