pietia505 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kraków woj,małopolskie,Polska Witam wszystkich na forum klubu Audi a4 i mam nadzieję że będę mógł pomóc i ktoś mnie też pomoże w razie potrzeby z góry dziękuje.
WMProjekt Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 nowy zakup "starego" auta A4 /B6/ rocznik 2003, 1.8T FWD, multitronik. witam wszystkich
TeroM Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam. Jeżdze co prawda póki co japońskimi samochodami. Ale interesuje mnie Audi z silnikiem 1.8 T Pozdrawiam
adaxdk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, przyznam, ze ciężko jest o dostęp do informacji na tym forum. najpierw mam opis tematu z "fotorelacji", ale nie mam zdjęć, ponieważ nie jestem zalogowany, tak wiec loguję się. Pokonuję szereg strasznie zabawno-irytującuch problemów tj. złe hasło, nazwa, ilośc liter, wielkośc liter itp. No ale w ostateczności udaje mi się dotrzeć na forum, loguję się a to mój temat z opisem, ale bez zdjęć zamienia się: "Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu." Co mnie jeszcze czeka ? pozdrawiam Artur z Białegostoku
Rekomendowane odpowiedzi