Przemek6 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów Trafiłem tutaj w poszukiwaniu schematu podłączenia wzmacniacza antenowego od Audi A4. Sam jestem użytkownikiem samochodu z grupy VW
Gelo23 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Cześć Wszystkim. Na imie mi Cezary Jestem z Radomia ale obecnie mieszkam w Noordwijku (HOL). Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ niedawno zakupilem Audiczke a4 i chcialbym się dowiedzieć duzo o niej i takze podzielić się swoją wiedzą (jak to się mówi "człowiek się uczy przez całe życie")
theonekkk Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam wszystkich, mam na imię Marcin, pochodzę i mieszkam w Kaliszu, pewno jak każdy na tym forum posiadam A4, co prawda od niedawna dlatego zarejestrowałem się na forum aby poznać dogłębniej to auto Więc jeszcze raz serdecznie witam. :>
sebaa5 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Sebastian i mieszkam w Jaworznie. Jestem śwież upieczonym właścicielem Audi A4 B5 Avant z motorem AJM 115 :>
peugot407 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam ! Został skradziony samochód.
Rekomendowane odpowiedzi