PABLO Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie do Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski u góry. Szczegółowe info http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.0
power20i Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 :notworthy:powitac pieknie wszystkich
grz3gosh Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Witam szanownych forumowiczów. Po trudach które mnie spotkały podczas rejestracji mam nadzieje, ze dłużej zabawie na tym zacnym forum. hi
jakosek Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Mimo że nie mam A4 to warto tu czasem zajrzeć a auta i silniki bliźniacze więc na pewno znajdzie się coś dla mnie
mrdizzle Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Witam! Jeszcze nie mam a4, ale trafiłem tutaj żeby poczytać jak kupić dobry egzemplarz, który silnik wybrać. Mam nadzieję, ze bede mogl sie pochwalic w przyszlości jakąś ładną sztuką Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi