kamil056 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam,Jestem kamil z SC posiadam A6 1.9 110 km
mash1 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 (Trójmiasto) Witam wszystkich
Radzioo125 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam Mam na imię Radek i od niedawna stałem szczęśliwym posiadaczem A4 i z tego względu chciałbym należeć do tego klubu
Gość jan_tyszka @interia.pl Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam Wszystkich użytkowników Audi a4! pozdrawiam
nastradamus Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Hej, witam serdecznie Mam na imię Adam l30, całe życie jeżdżę samochodami z grupy VW, od maja tego roku stałem się szczęśliwym (oby tak dalej ) posiadaczem A4 b6, zarejestrowałem się na forum ponieważ mam małe problemy z elektryką i szukam pomocy, ale nie chcę zawracać głowy pytaniami ponieważ obszerna wiedza która jest zawarta na forum powinna mi na tą chwilę wystarczyć... ...no a powoli przed nami długie zimowe wieczory więc będę się starał utrzymywać aktywność na forum :> pozdrawiam wszystkich AudiManiaków do usłyszonka Adam
arturropa Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Witam wszystkich. Na imię mam Artur l.37. Autko przyprowadziłem z Niemiec kilka dni temu. teraz trzeba go zarejestrować no i generalnie wszystko przejrzeć. Mam nadzieje, iż dużo się od Was dowiem na temat tego auta a także postaram się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami podczas eksploatacji A4
Rekomendowane odpowiedzi