wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witaj w klubie Poczytaj lepiej REGULAMIN Działu Sprzedam
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 poczytaj lepiej REGULAMIN Działu Sprzedam dokładnie ps. Witaj na forum
leszekmw Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 cześć , na imię mam Leszek , jestem z lublina , jeżdżę skodą i myślę o zakupie audi dla mojego syna, a wiadomo że najwięcej info można znaleźć na forach . pozdrawiam
mikocot Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Hej, witam Panowi. Zakladam konto, gdyz moje B4 ABC Quattro niestety sprawilo mi pryzkra niespodzienke na autostradzie. Czka mnie obecnie swap silnika, jednak docelowo najprawdopodobniej rowniez zakup nowego auta. Poniewaz musi byc to audi, mam andzieje dolaczyc do grona wlascicieli A4 ;-) Chetnie rozwaze wszelkie oferty od klubowiczow, szczegolnie tre poludnia polski Pozdrawiam
TheRom4an1989 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam Mam na imię Grzesiek. Posiadam cudowne Audi A4 Avant B5 AFN 110KM Mam problem tego typu że muli mi przy przyspieszaniu przy 3000 obr ( tryb awaryjny ) Drugim problemem jest nie możność podłączenia się pod VAG do silnika nie ma łączności Jak ktoś coś wie chętnie poczytam bless
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witaj odpowiedzi na swój problem poszukaj w dziale technicznym. tu się tylko witamy
nepomuch Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, póki co A4 B5 w zamiarach kupna w najbliższym czasie (2-3 miesiące). Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi