chopperrulez Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dzien dobry. Mam na imie Robert. Na forum trafilem poniewaz planuje zakup Audi a4. Mam nadzieje, ze lektura forum pomoze mi dokonac trafnego wyboru i bede cieszyl sie z Wami nowo nabytym autkiem ze stajni Audi. Pozdrawiam.
krzynol Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Co prawda nie posiadam Audi, tylko kuzynkę - Octavia 2 2006 1,9 BKC 4x4 Adventure Ale mnóstwo informacji dotyczy całej grupy VAG, a że jestem elektronikiem to dłubię sobie w moim i nie tylko aucie z grupy VAG Działam też aktywnie na forum http://octaviaclub.pl Pozdrawiam wszystkich
FranekA4 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam wszystkich na imię mam kuba i przybyłem tutaj ponieważ na dniach planuje zakup A4 i miałbym parę pytań . pozdrawiam
piotrekrkk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nowy user forum a4 wita. Zmieniłem stare na stare i niech tak przez jakiś czas zostanie 1z=>AWX. Pozdrawiam!
Leszekkk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 [śląskie] Michał ( A4 - 97 r. 1.8 / ADR ) Witam wszystkich.
imr_pl Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam wszystkich użytkowników forum
Rekomendowane odpowiedzi