Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj na forum :hi:

Opublikowano

witaj na forum :hi:

Opublikowano

Cześć wszystkim ;)

Mam na imię Michał. Nie zakupiłem jeszcze A4 ale mam taki zamiar. Na chwilę obecną poruszam się Saabem 93 z 2003r wcześniej był Renault Vel Satis a przed nim Renault Safrane.

Jak widzicie lubię duże i wygodne samochody A4 ma być kompromisem pomiędzy wyglądem a właśnie wygodą z tym w moich wcześniejszych samochodach bywało różnie bo np. Saab ładnie się prezentuje natomiast nadaje się tylko na tor bardzo dobrze trzyma się drogi ale na dłuższe wyjazdy już jest nieco gorzej. Co do Renówek to wygoda była niesamowita za to średnio z wyglądem zewnętrznym szczególnie w Vel Satisie.

Na razie wiem tylko tyle że chcę A4 B6 z silnikiem albo 1.9 TDI albo benzyna 2.4 v6 którą musiałbym zagazować ze względu na to że dużo jeżdżę a trochę ekonomi nie zaszkodzi.

Jeśli miałbym napisać coś o sobie to jestem studentem zaocznym. Interesuje się sportem i motoryzacją jak to facet. Pracowałem jako mechanik więc ogarnięcie potencjalnych napraw nie powinno sprawiać mi kłopotu. Jestem też wodzirejem w formie Dj mobilnego więc czasem nagłaśniam jakieś studniówki albo osiemnastki itp. Właśnie zamknąłem firmę która zajmowała się pozyskiwaniem klientów firmowych dla ING Banku (słabo płacili) Obecnie idę odrobić praktykę studencką. Co dalej to się zobaczy... :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witam

Jestem użytkownikiem Audi 80 z 84 1,6d automat (24 lata w rodzinie ) , Audi 80 z 95 1,9tdi automat ( 7 lat w rodzinie ) szukam A4 1,9 tdi oczywiscie w automacie

Opublikowano