FREEMAN67 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Witajcie Jestem tu nowy i chyba zawitam tu dłużej. Obecnie jestem posiadaczem Alfy Romeo 166 2,4 jtd. Planuję zmianę auta i myślę o Audi A4 B6 najlepiej kombi bo to ładniejsze. Myslę o silniku 2,5 tdi i ciekaw jestem czy w tym modelu ma on równie złą sławę co w modelu B5?
kubanczyk90 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam Wszystkich serdecznie. jestem lukasz z olkusza mam audi a4 b5 99r. 110KM Sedan
-==Szczepan==- Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Miło mi zagościć na Waszym bogatym forum Jestem posiadaczem Audi B5 2.5 TDI Quattro , model po lifcie , nic nadzwyczajnego a jakże sprawdzającego się w przeciągu dwóch lat od kupna . Na razie ciężko ze zdjęciami, gdyż co chwile muszę coś zreanimować w Audi i robienie fot idzie na dalszy plan. Tak naprawdę oczkiem w mojej głowie jest nieco starsze auto ale również spod kręgu pierścieni również z jedynym słusznym napędem z rocznika 86. Pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi