kraver Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 cześć nazywam sie bartek , mieszkam w siemianowicach na chwile obecna posiadam zepsutego lanosa lecz za naście dni mam nadzieje znalesc jakies uczciwe audi i stac sie jego posiadaczem hehe pozdrawiam
Szymonooo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Cze wszystkim, jeżdżę nowym nabytkiem AUDI a4 B6 130km TDI. Dopiero go poznaję i już się staję pasjonatem. Pozdrawiam
piotreksz455 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam, jestem z Włocławka,to moja pierwsza przygoda z Audi. Wcześniej jeździłem vw,obecnie a4 1.8.. pozdrawiam
JARPAR Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 [Konotop]Witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów i posiadaczy Audi A4
tomekxp2 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam wszystkich, Tomek nowy użytkownik, który się pasjonuje motoryzacją i który "kocha" markę audi i zaczyna z nią nową przygodę. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
ENDSTHEONE Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Siema, parę dni temu zakupiłem Audi a4 b5 tdi 110ps, przesiadłem się z Seata Ibizy 1,2 2003r:) Myślę, że znajdę tu coś odpowiedniego dla siebie. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi