goalkeeper Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Siemka wszystkim jestem Daniel! Od niedawna pomykam srebrną audi A4 1.6 ADP wcześniej vw golf3 Pozdrawiam serdecznie:)
hudyglowa Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam użytkowników ! Mam na imie Marcin pochodze z Kłodzka ale aktualnie mieszkam w Dorking w Uk. NA forum zarejestrowałem się ponieważ szykuje sie do kupna audi a4 b7 i myślę że będe potrzebował rad od tych który siedzą w temacie. pozdro !
Adi1210 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich Nazywam się, Adam pochodzę zza Kościerzyny - mała wiocha Nowe Polaszki ale obecnie mieszkam w Pruszczu Gdańskim od roku mam Audi A4 1,9 TDI 110 km nie ukrywam ze liczę na waszą pomoc, muszę(zregenerować lub wymienić) turbinę zabiera mi olej z silnika do tego chce podnieść moc poprzez zczipowanie gdzie to najlepiej zrobić w trójmieście ?
xxKOLOMBOxx Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie Od kilku dni jestem posiadaczem A4 b6 avant 1,9 Zamierzam więc tu spędzić trochę czasu
machiavelli Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 witam, jestem posiadaczem A4 Avant B6 1,9 Tdi 130KM 2002 r. Mam kilka pytań, więc zapytam.
Rekomendowane odpowiedzi