siec227 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam. Mam pytanie jak zdjąć tapicerke z tylnej klapy aby nie pourywac zaczepów w a4b7 awant. Muszę dostać się do silnika wycieraczki bo chodzi cały czas. Pytania zadajemy w odpowiednich do tego działach!!!!
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj kolego tu się tylko witamy.. odpowiedzi na swoje pytanie szukaj w dziale technicznym
grafi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/newbie-11/faq-newbie-koniecznie-przeczytaj-zanim-napiszesz-1-posta-115099/
krzysieksobor Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Nazywam się krzysiek! jestem posiadaczem Audi A4 b5 z 1997r. 1.6 benzyna:) Pochodzę z północno-wschodniej Polski! pozdrawiam wszystkich!
Rolex_88 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Cześć wszystkim Jestem od 2 miesięcy nowym posiadaczem autka marki Audi A4 S4 B5 Mieszkam w województwie Pomorskim, mam 23 lata Od roku pracuje jako zawodowy kierowca KAT. D No i co tu dalej pisać Audi to moja nowa miłość, zakochałem się w niej jak tylko wsiadłem Audi forever
Rekomendowane odpowiedzi