michal850506 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 :grin: co sądzicie o tym aucie WARTO KUPIĆ????????????????????????????????????????????????? AUDI A4 1.8 T SEDAN IDEAŁ ORYGINALNY PRZEBIEG !!!! (3061463481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PABLO Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Kolego tu się tylko witamy! Odpowiedni wątek znajdziesz na forum Zakup kontrolowany - Kupujemy auto Witamy na forum
Jendrus91 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam Audi jeszcze nie posiadam ale zaniedlugo bedzie i pochwale sie napewno pozdrawiam
sql23 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam wszystkich Od niedawna jestem właścicielem A4 B5 AVG. Na forum chciałbym dzielić się i zgłębiać moją wiedzę na tema owej maszyny.
mirek33 Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam , poluję na a4 2.0tfsi. mam nadzieję że nastąpi to wkrótce:slina:
Romanoo Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4. Od kilkunastu dni jestem " Władcą pierścieni" i mam nadzieję że samochód jak i pobyt tutaj na forum sprawi mi dużo frajdy Poprzednio jeździłem Oplem Vectrą B znaną w szeregach VKP, tutaj można więcej poczytać na temat byłego auta VB Zender Autobus by Romanoo - Vectra Klub Polska Pozdrawiam, Romanoo
Rekomendowane odpowiedzi