marcin9413 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam. Witam nazywam się Marcin i od niedawna posiadam a4
krzycha4 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Ostatnio spotkałem się z małym problemem. Kupiłem nowe dywaniki i niestety nie mam spinek do podłogi. Nikt na allegro nie posiada takich spinek ( kołków ). Były one montowane jedynie w modelu 1998, w 1999 (lift) są już inne. Poniżej zwymiarowałem potrzebny mi element. Jeśli ma ktoś w domu 8 sztuk, albo chociaż wie gdzie można nabyć takie kołki byłbym bardzo wdzięczny. Pragnę podkreślić iż w serwisie udzielono mi informacji, że niestety kołki te zostały wycofane z produkcji w 2007 roku. pozdrawiam Krzysiek
Piter1971 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam, mam na imię Piotrek. Moje A4 2.0 benzyna (ALT z roku 2002) pije olej jak smok i próbuję znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie bez wymiany silnika. Korzystanie z forum zacznę od przejrzenia sekcji Zrób to sam. Mam nadzieję, że po lekturze i odpowiednich działaniach nareszcie stanę się uśmiechniętym użytkownikiem. Pozdrawiam Piotrek
sinq Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 W niedzielę stałem się szczęśliwym posiadaczem audi?, Przesiadka z BMW jak na razie pozytywnie zaskakuje oby tak dalej Pozdrowienia dla wszystkich
F1le Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam wszystkich, jestem młodym człowiekiem (18 lat), posiadam Audi A4 B6 z roku 2004 z silnikiem 1.9 TDI 115 KM z napędem FWD, postanowiłem założyć tu konto, ponieważ chciałbym wiedzieć "wszystko" o swoim samochodzie, pozdrawiam. PS. Liczę na ciepłe przywitanie
Rekomendowane odpowiedzi