knapior Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam stalem sie posiadaczem audi a4 b5 przypadkiem , autko bardzo przypadlo mi do gustu ale mam kilka usterek i pytan do was Pozdrawiam
zepol Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 zepol vel Adam od niedawna smigam czarna a4 b5 1.8 z 97r. mam nadzieje ze niebawem pojawie sie na jakims zlocie/spocie pozdro
radsho Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Aktualnie poszukuje audi A4 B7, i pragnę zapoznać się z opiniami i rozwiązaniami technicznymi w dostępnych wersjach. Pozdrawiam wszystkich...
jack264 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zakupiłem właśnie A4 z 1998 r - myślę że będzie to dobra inwestycja w przeciwieństwie do forda galaxy , którego właśnie sprzedałem - pozdrawiam wszystkich .
Glory Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Czesc wszystkim (nie pisze "Witam" jak wiekszosc bo witac moze gospodarz ktorym nie jestem nie liczac tego tematu ). Zarejestrowalem sie na tym forum w poszukiwaniu porad, doradztwa i samochodu. Obecnie przebywam za granica, wracam za 2 miesiace i planuje zakup pierwszego auta i wybor padlo na Audi a konkretniej na A4 w wersji B6. Zastanawiam sie jeszcze nad silnikiem a mianowicie 1.8T/2.5TDI/1.9TDI. Wiecej na ten temat bede pisal w odpowiedniejszych miejscach tego forum. Milego dnia i dzieki! Wojtek "Glory"
Rekomendowane odpowiedzi