Gość Głowuś86 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jeszcze nie mam ALE mam nadzieje, ze jakies fajne A4 B5 (1.6 1.8) zakupie :biggrin:
belmondo20 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam jestem od wczoraj szczesliwym posiadaczem audi , wczesniej mialem doczynienia tylko z vw golfami wiec oczekuje od was pomocy wrazie co :)POZDRAWIAM WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Gość Murzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 witamy pomoc napewno znajdziesz na forum
piraboy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam Serdecznie Jestem szczęśliwym posiadaczem A4(B5)1999 avant 2.5 tdi , ale jak wiadomo nie można byc cały czas szczęśliwcem i stąd moje zameldowanie się na stronach tego foum. Pozdrawiam , Tomek Kraków.
Gość Murzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 witamy i zapraszamy na spociki krakowskie
posadka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY SAMOCHODÓW MARKI AUDI POCHODZE Z CHOJNOWA KOŁO LEGNICY MAM NA IMIE DAREK JESTEM NOWYM POSIADACZEM AUDI AVANT A4 2.6 V6 96 ROK.
Rekomendowane odpowiedzi