klysek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek911 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 2005. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan1976 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamHN Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Adam i od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unrug Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszystkich miłych forumowiczów Rozważam zakup Audi A4 B8 2008 1984 cm³ benzyna (Moc 130 KM / 96 kW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmora Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam wszystkich, niedawno nabyłem A4 i w związku z tym postanowiłem dołączyć do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryba89 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 witam! jestem nowy na forum nie dawno nabylem autko audi a4 b6 2004 r 2,0 tiptronic avant i chcialbym wrzucic pare fajnych gratów w wyposazenie takie jak tempomat czy sterowanie komputerem bo mam 1/2 fisa oraz jakas inna kierownice czy podswietlanie w dzwiach albo 4 szybki pradem bo mam dwie i powiedzcie mi co waszym zdaniem bylo by najlepsze i najszybsze w realizacji w planach mam tez listwy s-line zderzaczki s-line czy tez felgi i wogole nie mam pojecia jak za to sie zabrac gdzie szukac takich smaczkow po okazyjnej cenie nie piszcie ze na alledrogo oraz mialbym male problemy z podlaczeniem tego wszystkiego wykasowaniem bledów itd i czy znacie dobrgo goscia co zrobil by to elegancko:D dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejuu90 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam jestem Maciej. Niedawno nabyłem audi a4 b5 avant 1.9 AFN pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transpas Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam , nazywam się Krzysztof . Przepraszam że dopiero teraz przedstawiam się na Forum , ale w końcu się poprawiam. Od lutego jestem posiadaczem A4 B8 Avant 2008/09r. z silnikiem CAGB 136KM. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witaj an forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi