wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.zajac Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piluch80 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 i na wstępie pytanie gdzie w bydgoszczy polecicie warsztat montujący gaz. Zamówiłem audi a4 b6 1.8t i jestem w trakcie oczekiwania na jakieś zadbane auto, a miedzy czasie chcę się zorientować co i jak. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozorro Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Cześć wszystkim, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9 ropniok w związku z tym musiałem pojawić się i na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steri Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam Wszystkich! Nazywam się Artur i od kilku tygodni jestem posiadaczem S4 B5 zakupionego od jednego z forumowiczów Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magier Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swimmm Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witajcie! Posiadam Audi A4 B5 125 KM z 1998r. W Polsce jestem pierwszym właścicielem Czekam na dowód rejestracyjny (mam tymczasowy). Idzie całkiem dobrze, w niezłym stanie. Do wymiany mam pasek rozrządu, ciekawe ile to kosztuje w tym modelu? Pozdrowienia z Gdyni!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam, jestem Rafał i od soboty [21-09-2013] jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 2.5 V6 TDi Quattro. Więcej o moim samochodzie napiszę wkrótce we własnym odpowiednim temacie . Więc pozdrawiam wszystkich i myślę iż wspólnie będziemy spędzać miłe chwile na tymże forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi