rkasz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hej! Witam i pozdrawiam wszystkich na forum a szczególnie "Władców pierścieni"...
goner13 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Cześc, mam na imię Piotrek, mieszkam w Krakowie. Od niedawna śmigam czarnulką A4 B7 1.9 TDI BRB. Mam nadzieję że koledzy z forum pomogą w odpowiednim traktowaniu mojego jeździdełka
klaq Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam, nazywam się Patryk. Niestety na ten moment nie posiadam A4. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania ciekawego egzemplarza B6 (koniec produkcji), bądź B7 (początek produkcji). Forum przeglądam już od dłuższego czasu, jednak nie było okazji się przywitać - zatem witam wszystkich. Mam nadzieję, że z pomocą forum uda mi się znaleźć ciekawy egzemplarz Audi A4. Pozdrawiam
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witaj w Klubie wpadnij dziś na spota
BarteQ-SR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czesc wszystkim uzytkownikom i miłośnikom audi
Rekomendowane odpowiedzi