wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum i zapraszam na http://a4-klub.pl/dolnoslaskie-80/spoty-wroclawskie-5637/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 :hi:witamy , cóż wiedza "kosztuje" w tym przypadku jak widać niewiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilny_83 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich forumowiczów:) Jakiś czas temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 Avant 1.8T FWD AWT (150KM). Założyłem sobie gaz i sobie śmigam. Póki co jestem bardzo zadowolony:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszly5y Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemano jakiś tydzień temu stałem sie szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2004 rok 1.9TDI AVF (130) skrzynia multitronic. Musze przyznać że jak dotąd jest to najprzyjemniejszy samochód jaki miałem moc przyspieszenie oszczędność cisza i kultóra. Wcześniej miałem VW passata b5 1.8 turbo tiptronic a jeszcze wcześniej golfa lV 1.6 16v. Mam nadzieje że z moją wiedzą ktora jest na poziomie podstawowym uda mi sie pomóc tym którzy tego będą potrzebowali aczkolwiek sam pomocy też moge potrzebować np. z niedziałającymi guzikami zerowania licznika dziennego w mojej A4 . Pochodze z piekar śląskich ale obecnie mieszkam w wielkiej brytanii. Witam wszystkich i mam nadzieje na mile spędzony tu czas na dyskusjach a nie obrzucaniu sie błotem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi