Gość rob Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 siemasz kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1640 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dzięki za przywitanie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legalny Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich użytkowników forum internetowego o Audi. Jestem od niedawna posiadaczem Audi 1,6 z 1998r. z silnikiem AHL i instalacją gazową sequencja. Na razie jeździ ale poprzednik bardzo go zaniedbał i trochę wymaga wkładu ale myślę że podołam i wszystko będzie . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 witam nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 siema legalny ! witaj w Klubie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpoloo Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich klubowiczów.Pozdrowienia z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 hey :th: witam Avant subTeam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Powitać nowego :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aklogis Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszytskich Audi Maniaków własnie jedzie do mnie z nimiec Audi a4 :oklaski: Dlatego własnie zapisałem sie na to forum Mysle ze znajde tutaj odpowiedzi na pytania które pojawia sie w czasie eksploatacji mojego nowego autka :D Pozdrawiam wszystkich Audi Maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam Cię kolego ( mam siostre w Rybniku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 witamy serdecznie i sapraszamy na spociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witamy na forum BTW popraw dane w profilu "RS4 B7" z 94r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams_pasek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich... śmigam sobie paskiem 1,9TDI 115KM ATJ, ale z racji że VAG to jedna wielka rodzina to zaglądam i do was na forum pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi