PabloD-vine Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam wszystkich:) od niedawna na forum od roku w Audi:)
ktoto Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 witam wszystkich klubowiczów to już moje drugie audi w historii.pierwsze to 80b4 z 91 roku z motorem 2,0 i oszałamiającej mocy 90Km. autko było super.więc mam nadzieje że i obecna a4 z niesamowitym silnikiem 1,6 i "gigantycznej" mocy 100 Km również będzie mi służyło przez jakiś czas. pozdrawiam marcin
Tyrath Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Mieszkam cale życie na Śląsku, ale urodziłem się w Aleksandrowie Kujawskim, także witam ziomka
DAWID 4A Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam, Mam na imię Dawid jestem posiadaczem Audi a4 b7 2.0TDI 136KM. Pochodzę z okolic Jędrzejowa w woj. Świętokrzyskim. Miło mi że dołączyłem do grona klubowiczów AUDI A4:) Do usłyszenia. Pozdrawiam DAWID 4A
Rebciu Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 WItajcie! Zaczynam przygodę ze swoim pierwszym Audi :-)
Rekomendowane odpowiedzi