Misieka4b5v6 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich od okolo 5 miesiecy w moje posiadanie wpadła a4 b5 96r 2.6 v6.
HellSpirit Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich. Cieszę się że dołączyłem do klubu Audi A4 i mam nadzieje że zainteresuje was mój projekt przemiany S4 w RS4 ale to w odpowiednim dziale
Ptasiek42 Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Jestem tu świeżakim nie ma co ukrywać nawet jeszcze nie wiem co jest i gdzie szukać.
Shizon Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Mam kilka problemów z A4 B5 r.95 mam nadzieję, że uzyskam od Was pomoc koledzy Pozdrawiam
Tweak Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich Nazywam się Patryk, od ponad miesiąca jestem właścicielem A4 B6, trafiłem na to forum, gdyż w moim audi trzeba zrobić parę rzeczy, a jestem dopiero nowicjuszem w sprawach elektryki, wymiany różnych rzeczy, czytam tutaj artykuły i później działam Pozdrawiam
marian_em Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich Do tej pory byłem jedynie czytającym a teraz dołączam do grona piszących licząc oczywiście na pomoc forumowiczów. Pozdrawiam Marcin
Rekomendowane odpowiedzi