tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dado Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witaj. Tu się tylko witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dado Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 no siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dektom Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim! Na forum zarejestrowałem się na poczatku marca, kiedy pojawiła się okazja zakupu auta od kolegi... Czytałem, czytałem, czytam...... i jeszcze sporo czytania... Mam nadzieję,że z czasem będę w stanie również wnieść coś ciekawego do dyskusji. Od początku kwietnia jestem szczęśliwym poisadaczem A4 B8 2.0 CAGA Sedan 2008r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol831 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam Od zeszłego roku jestem szczęsliwym posiadaczem A4 B5 . Mam nadzieje że wspólnie sobie pomożemy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiiichalQ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam:) i życzę udanego modzenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poit Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich stałem się posiadaczem audi a4 1.8 w automacie pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek496 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, Trzcianka, Wielkopolskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_1986 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witajcie Jestem z okolic Mierzęcic, niedaleko Będzina. Swoje audi zakupiłem jakoś na początku tego roku. Wcześniej miałem A3 Zmieniam forum na A4. Często majsterkuje ale raczej jestem samoukiem, jeśli ktoś potrzebuje pomocy z okolicy to śmiało mogę pomóc. Mam duży wyposażony garaż z kanałem. Byłem też instalatorem LPG przez ok 4 lata więc w tej sprawie też mogę pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk A4 B5 1.8 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam Mam problem z Rdiem 2DIN SYMPHONY po włożeniu płyty wyskakuje błąd ERR1, szukam pomocy w jednoznacznym określeniu co jest przyczyną i jak wyleczyć radio z tego błędu.Z Za pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes4reral Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 witaj.ja tez jestem w Hannoverze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi