Joziek79 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 :a4fan: :a4fan:Witamy na forum )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszkty Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam serdecznie na forum, mam na imię Mateusz i szukam a4 mam nadzieje że pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajkowski Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Sprzedam wszystkie części do audi a4 b5 1.8T Zapraszam 516042731 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajkowski Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam wszystkich Krasnosielc Adrian jesstem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWARSZCZYK Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 pozdrawiam krajana (KOZY) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_90 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Witam wszystkich, jestem Grzesiek, mieszkam w okolicach Radomska, kilka dni temu zakupiłem A4 b5 1.8T APU z 2000 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reklama_rrr Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Witajcie! Od niedawna dołączyłem do posiadaczy A4 B8 (więcej informacji uzupełnione w profilu), samochód odpowiednio zweryfikowany w innym wątku forum oraz przez ASO O ile sam może nie znam się (OBECNIE - wszystko przede mną) wyjątkowo na samochodach, to w miarę możliwości mogę dzielić się wiedzą odnośnie świata IT. Życzę nam wszystkim wielu pewnych kilometrów, bezawaryjności i obyśmy za tą samą cenę do baku lali za każdym razem więcej Co chciałbym/planuję zrobić z samochodem po doorientowaniu się w temacie? - odblokować wizualizację z czujników z tyłu (brak z przodu, MMI 2G High) - w przyszłości może kamera cofania, będę widział jak się będzie parkowało obecnie - doświetlanie zakrętów jeśli nie wymaga to większych ingerencji Radek Edytowane 26 Lipca 2015 przez reklama_rrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 WITAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audax Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Witam, Na imię mi Tomek. Właśnie dołączyłem do społeczności posiadaczy Audi. W moim wypadku jest to A5 1.8T. Pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2015 przez audax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET. Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Cześć wszystkim, Pochodzę z Inowrocławia woj. kujawsko-pomorskie i jestem szczęśliwym posiadaczem od 3 tygodni audi a4 b5 z 99 rocznika. Auto po drugim lifcie, niski przebieg, zawieszenie bez problemu trzyma, a silnik chodzi bardzo dobrze. Kilka mankamentów jest oczywiście do roboty, ale wiadomo... Auto ma swoje lata i zawsze przy takich latach będzie do roboty. Postaram się dzisiaj założyć temat i opisać co zostało zrobione, jakie plany, a także będę miał do Was kilka pytań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat.wro Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Cześć, mam na imię Mateusz i od prawie dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 (sedan) z 2002 roku z silnikiem benzynowym 2.0 (130KM), sprowadzony z Niemiec i świeżo zarejestrowany. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu rzeczy o audi o których jeszcze nie mam pojęcia. pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi