Mateuszek1001 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hirekjg Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witaj Witam Jestes moze w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro100 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Cześć, Michał z Pruszcza Gdańskiego. Co prawda nie posiadam a4ki ale zamierzam sprawić sobie a4b5 stąd moja rejestracja w celu zdobycia od Was doświadczonych posiadaczy info na temat tego modelu. Na weekendy w garażu stoi Golf III .:R32 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj tu się tylko witamy☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 witaj i pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1407 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavn Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Witam, Mam na imię Wojtek i od kilkunastu miesięcy jestem posiadaczem Audi a4b5 1.9 AFN. Wcześniej posiadałem cztery inne diesle 1.9 z grupy VAG. Audi polubiłem najbardziej, przeżyło najwięcej, widziało wiele więc zasłużyło na drugie życie Pozdrawiam wszystkich i na dzień dzisiejszy życzę przyczepności Edytowane 12 Października 2015 przez spavn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 witaj i pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Fedyk Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam WSZYSTKICH serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witamy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek16-1988 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witaj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati.gda Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Cześć wszystkim. Od 3 tygodni jestem posiadaczem Seata Exeo jak w opisie. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, że podpiąłem się pod to forum, Exeo jako takiego w necie nie ma, a z tego co czytałem i oglądałem to mój Seat jest wierną kopią Waszych B7/B8 . Poprzednie autko Seat Leon nie przysporzył mi w ogóle problemów, więc mam nadzieję, że i tym razem grupa VAG się popisze. Zakupiłem już hex-can-usb i z problemami ( oby było ich jak najmniej ) będę udawać się do odpowiednich działów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throne Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam wszystkich, Posiadam od niedawna a4b6 avant awx 2002r. W celu dokształcania się na temat b6 dołączam do klubu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik2 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witaj wyklepane z kciuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi