Dawid Głowacki Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam, w mojej a4 słychać dziwne furczenie z obudowy filtra powietrza. Czy ktoś wie co to może być?
call_kasia Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam! Bardzo się cieszę że mogę dołączyć do forum Audi a-4. W najbliższym czasie chciałabym kupić a4 b6, więc zarejestrowałam się aby zapoznać się wcześniej z samochodem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników!
Muskel1 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 otwórz maskę, wyjmij filtr i zobacz czy czegoś nie zassało (liście, papier itp.).
lukaszooo Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 2.5 tdi z twojego rocznika cierpialy na wycierajace walki i objawia sie to dudnieniem/furczeniem z filtra.
Dawid Dolecki Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam Jestem Dawid pochodzę z Płocka.. zalogowałem się na tutejszym forum z myślą zakupu Audi A4 B6 tdi Moje pytanie na wstępie czy ktoś z kolegów posiada jakiś egzemplarz na handel??? pozdrawiam serdecznie
Dawid Głowacki Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Dzięki za informacje, jutro sprawdzę. Furczenie nie jest ciągłe, objawia się tylko przy 1500obr/min a później furczenie ustaje.
lukaszooo Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 O walkach w 2,5 chodza legendy wiec warto sie zainteresowac.
kamil2525 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam wszystkich z tej strony Kamil, pasjonuję się elektroniką samochodową, również w grupie VAGa w razie problemów chętnie pomogę. Pozdrawiam
wwaldo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 audi a4 b6 avant 1.9 tdi 130 awx. witam i pozdrawiam
nevermind123 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, posiadacze Audikow! Zawsze czytałem posty a nigdy nie znalazłem czasu na rejestracje. Dzięki Wam za bardzo konkretne odpowiedzi i analizy, pochodzące od chłopaków, którzy rzeczywiście potrafią rozkręcić samochód w drobny mak i go tak samo poskładać - są one bezcenne. Posiadam Audi A4 B6 2.0 TDI z 2006 roku, z wymienionym silnikiem z roku 2010.
Rekomendowane odpowiedzi